Vuurschaal

 

Jarenlang heb ik een vuurschaal gewild.

En vorig jaar is het er eindelijk van gekomen...

Het moment paste, het budget paste... Gezien de corona-tijden waren we een stuk meer thuis en konden we er extra van genieten: gewoon met ons vijfjes, met beperkt bezoek, op het lentefeest van ons oudste... Een hoop marshmellow-momenten hebben we intussen verzameld!

Ik heb lang gezocht naar een model dat ik leuk en degelijk vond maar heb het uiteindelijk wel gevonden. Het model is in verschillende maten beschikbaar en bestaat uit cortenstaal, een legering waardoor roestvorming een beschermende laag vormt voor verdere aantasting door weer en wind. De ideale maat zal afhankelijk zijn van de locatie waar je hem wil. 

Die vuurschaal is blijkbaar wel heel gegeerd: vaak uitverkocht, wachten op nieuwe levering... en dan de dag zelf toch weer uitverkocht... Je moet er wel wat voor over hebben. 

Rond de vuurschaal hebben we stukjes houten stam geplaatst: ideaal om even op te zitten of om je hapje en drankje op te zetten.

Intussen staan natuurlijk wat bijkomende accessoires op het wenslijstje: een pannetje zodat we kunnen roereitjes maken voor ontbijt of brunch, een popcornkom...

vuurschaal, kampvuur thuis, kinderen, marshmellow, gezellig